Kies voor Doktersinspe.be

Digitale Bijles en Studiehulp

Bij ons kan je rekenen op intensieve bijles en studiehulp voor het toelatingsexamen arts/tandarts
Slaag voor het ingangsexamen

Met de online cursus van doktersinspe.be

Met onze voorbereidingscursus ben je helemaal klaar voor het toelatingsexamen! Ideaal voor elke student die zich grondig wilt voorbereiden om zijn slaagkans te maximaliseren.

Onze cursus omvat

Topuitleg

-Vele video's met een opfrissing van alle theorie, concepten en formules. Centraal staan ook de klassieke valkuilen en aandachtspunten.

-De uitwerkingsstrategie van klassieke typeoefeningen komt uitvoerig aan bod.

-Naast de video's stellen we ook handige studysheets ter beschikking om de leerstof te memoriseren.

Oplossingen

Elke oefening is voorzien van tips en van een volledige stap-voor-stap oplossingsvideo. Geen enkele stap wordt verzwegen zodat jij elke oefening voor de volle 100% begrijpt!

600+ Oefeningen

-Meer dan 600 interactieve oefeningen. Elke oefening is representatief voor het examenniveau.

-Wij maakten een selectie om jou zo goed mogelijk voor te bereiden op de vereiste kennis en competenties die getoetst worden op het examen.

Ondersteuning

We blijven je ondersteunen. Stel je vragen op ons vragenforum of live tijdens de tweewekelijkse Q&A-contactmomenten via zoom of de 1-op-1 contactmomenten. De Q&A-contactmomenten zijn exclusief voor de ALL-IN leden.
Ons TEAM AAn HET WOORD

Waarom werd Doktersinspe.be opgericht?

Olav
Oprichter en lesgever
"Voorheen ontbrak er op de markt een aanbod geschikt voor de verschillende opleidingsniveau's en voorkennis van de studenten. Dus zowel voor de student die nood heeft aan een complete begeleiding als voor de student uit een sterk wetenschappelijke richting, op zoek naar uitdieping. Doktersinspe.be werd zodanig samengesteld zodat het voor elke student geschikt is ongeacht zijn of haar niveau."
Justine
Verantwoordelijke studysheets
"Het is voor vele studenten niet eenvoudig geweest tijdens de lockdown. De leerstof werd in volle pandemie op school vaak beperkt tot het absolute minimum.
Doktersinspe.be werd daarom opgericht en zorgt voor de nodige aanvulling bij de leerstof die veel studenten hebben gemist maar die wel wordt getoetst op het ingangsexamen."
Hakon
Verantwoordelijke cursusinhoud
"Er bestaan al een hele hoop handboeken ter voorbereiding voor het toelatingsexamen. Uit onze ervaring als bijlesgevers, beseffen we maar al te goed dat uitgeschreven theorie en oplossingen voor veel studenten echter niet volstaan. Daarom werd ons platform opgericht en spaarden wij kosten noch moeite om oefeningen stap-voor-stap uit te werken in videovorm. Ook de theorie wordt op die manier uitgelegd. Onze dienst valt dan ook het best te vergelijken met privélessen." 
Steff
Verantwoordelijke leskwaliteit
"Er staat voor studenten veel op het spel tijdens de toelatingsproef. Een grondige voorbereiding is dus essentieel! Sommige studenten hebben hierbij toch wat ondersteuning nodig. Door het aanbieden van de bijlessen in digitale vorm, zijn we er in geslaagd om een betaalbaar maar minstens even kwaliteitsvol (zo niet nog beter) alternatief aan te bieden voor privélessen of groepslessen." 

De vele voordelen van ons platform

Kwaliteit
Efficiëntie
Eigen tempo
Ervaring
Ondersteuning

Topkwaliteit door ervaren lesgevers

De leerstof wordt op dit platform op net dezelfde kwalitatieve manier gedoceerd als tijdens onze fysieke bijlessen en groepslessen die we bij verschillende bijlesbureaus geven. Op basis van de combinatie van:
Uitlegvideo's
 Uitgeschreven samenvattingen
uitgewerkte typeoefeningen
 Honderden oefeningen
Tips bij alle oefeningen
Volledige video-oplossingen
 Online live Q&A sessies
bieden we de privéles-ervaring maar dan met alle voordelen van een digitaal platform.

Efficiënt tijdsgebruik

Focus op de onderwerpen waar je moeite mee hebt. In klassieke groepslessen worden alle onderwerpen behandeld, ook diegene die je al perfect beheerst. Op ons platform kan je je tijd veel efficiënter besteden.

Leer op je eigen tempo 

Je kan een heel schooljaar lang, 24/24 en 7/7, op ons platform terecht om op eigen tempo te oefenen wanneer het jou het best uitkomt. Wil je achteraf een onderwerp nog eens opnieuw bekijken? Dat kan! De content blijft immers beschikbaar. Dit is ook een groot voordeel ten opzichte van fysieke bijlessen.

Ook kan onze dienst een ideale aanvulling vormen om naast eventuele groepslessen of een handboek nog verder zelfstandig te oefenen.

Beste gebruikerservaring

Al onze video's werden voor een bord opgenomen. Dit is voor de gebruiker niet alleen een veel persoonlijkere en aangenamere ervaring dan bijvoorbeeld een slideshow/ppt met verbale uitleg. Uit talloze wetenschappelijke studies blijkt bovendien keer op keer dat veel informatie niet alleen verbaal maar ook door de mimiek en handelingen van de lesgever wordt overgedragen. Wij opteerden dan ook in al onze video's voor de aanpak met een lesgever voor een bord!

Ondersteuning

We laten je niet aan je lot over! Voor onze All-IN leden voorzien we een vragenforum en tweewekelijkse online live Q&A-sessies om eventuele vragen te beantwoorden die onze gebruikers eventueel hebben bij de leerstof en oefeningen.
Ook werd elke oefening voorzien van tips om de gebruiker (zonder het antwoord te verklappen) op weg te zetten als hij of zij vastloopt in een oefening; een beproefde didactische  aanpak.
De privéles-ervaring met

All voordelen van ons platform

Topkwaliteit door ervaren lesgevers

De leerstof wordt op dit platform op net dezelfde kwalitatieve manier gedoceerd als tijdens onze fysieke bijlessen en groepslessen die we bij verschillende bijlesbureaus geven.

Efficiënt tijdsgebruik

Focus op de onderwerpen waar je moeite mee hebt. In klassieke groepslessen worden alle onderwerpen behandeld, ook diegene die je al perfect beheerst. Op ons platform kan je je tijd veel efficiënter besteden.

Leer op je eigen tempo 

Je kan een heel schooljaar lang, 24/24 en 7/7, op ons platform terecht om op eigen tempo te oefenen wanneer het jou het best uitkomt. Wil je achteraf een onderwerp nog eens opnieuw bekijken? Dat kan! De content blijft immers beschikbaar. Dit is ook een groot voordeel ten opzichte van fysieke bijlessen.

Beste gebruikerservaring

Al onze video's werden voor een bord opgenomen. Dit is voor de gebruiker niet alleen een veel persoonlijkere en aangenamere ervaring dan bijvoorbeeld een slideshow/ppt met verbale uitleg.

Ondersteuning

Wij laten je niet aan je lot over! Heb je toch nog onduidelijkheden of vragen? Een oefening die niet lukt? We ondersteunen je gedurende heel je voorbereiding met een vragenforum, Q&A groepssessies en 1-op-1 contactmomenten. Allemaal inbegrepen in ons ALL-IN pakket.


Start vandaag nog met oefenen!

studysheets

kennistesten

oefeningen

oplossingsvideos


uur topuitleg
Write your awesome label here.

uitgestippeld voorbereidingstraject

We lichten alvast een tipje van de sluier op over wat je kan verwachten, over onze manier van werken en de meerwaarde die wij kunnen bieden. 

Onze missie

De slaagkansen van onze leerlingen maximaliseren!
Het is onze missie om onze gebruikers maximaal te ondersteunen in hun voorbereiding voor het toelatingsexamen geneeskunde. 
  • vakinhoudelijk bij elk KIW-onderdeel en CLEAR
  • met algemene tips&tricks en examenstrategieën op onze blog

Getuigenis van een tevreden gebruiker

Dina was een van onze eerste gebruikers. Ontdek hieronder over welke aspecten van doktersinspe.be Dina zo enthousiast is:
  • Korte en gerichte theoretische filmpjes
  • De studysheets zijn een goede samenvatting van de essentie
  • Ideale hoeveelheid oefeningen per onderwerp
  • Handige tips bij de oefeningen
  • Je hebt een goed zicht op je vooruitgang

  • Zeer goede ondersteuning
  • De lesgever legt het enorm helder uit. Waren al mijn leraren op school ook maar zo goed.
  • Je wordt op het platform getriggerd om te blijven oefenen
Write your awesome label here.
Lees het interview van Dina in het Nieuwsblad online of op onze blog.
Twijfel niet langer

Laat je overtuigen door onze talloze tevreden gebruikers 

Write your awesome label here.
Yannick, Gunstig gerangschikt op het ingangsexamen geneeskunde
Write your awesome label here.
Caro, Gunstig gerangschikt op het ingangsexamen geneeskunde

Wist je dat?

Wist je dat ook Stad Aalst overtuigd is van ons project en ons financieel ondersteunt? Lees er hier alles over.

DVM Humaniora is alvast overtuigd!

DVM Humaniora organiseert voor zijn laatstejaarsstudenten sinds jaar en dag een keuzevak om hen helemaal voor te bereiden op toelatingsexamens en olympiades. Sinds kort biedt DvM hen ook een account aan op ons platform en integreerde het platform in de lessen. Niet alleen kunnen de leerlingen tijdens deze lessen nu meer gericht focussen op de onderdelen waar ze problemen mee hebben, ook kunnen ze naast de les een heel jaar door blijven oefenen.
 
Samen
 
Voor
 
Succes
Leren met doktersinspe.be is:

Leuk. | Verhelderend. | De ideale voorbereiding! | Alles wat je nodig hebt om te slagen!

Gemaakt met