KIW-Fysica

Bereid je maximaal voor voor het KIW onderdeel fysica van het toelatingsexamen geneeskunde.

Waarom kiezen voor deze curus?

Fysica wordt door vele studenten ervaren als een struikelvak. Met deze cursus verwerf je het noodzakelijke inzicht om je toelatingsexamen tot een goed einde te brengen!
We leggen duidelijk en gestructureerd de theoretische concepten uit. We staan stil bij de belangrijkste formules, hun eenheden en wanneer ze zijn toe te passen. Uiteraard besteden we veel aandacht aan de klassieke valkuilen en bespreken we de aanpak van klassieke typeoefeningen. Dit alles wordt aangeboden in de vorm van theoretische filmpjes en studysheets.
Na het bekijken van deze theorie ben je helemaal klaar om deze in te oefenen aan de hand van de vele oefeningen die we selecteerden en ter beschikking stellen op ons platform. Elke vraag is voorzien van tips als je vastloopt in de oefening. Lukt de oefening niet? Geen nood! Elke oefening is voorzien van een stap-voor-stap video-oplossingen zodat je elke oefening voor de volle 100% begrijpt!
Toch nog onduidelijkheden bij de theorie of oefeningen? We beantwoorden je vragen op ons vragenforum! 

Inhoudsopgave

Bekijk welke onderwerpen behandeld worden.
Je vindt hieronder eveneens de referenties van de oefeningen die worden aangeboden.

What's included?

  • XX Studysheets
  • XX theoriefilmpjes
  • XX oefeningen
  • xx video-uitwerkingen
  • 32 PDF

Strategie

Oefen grondig op elk individueel onderwerp. Bekijk eerst de korte theoretische filmpjes en de uitwerking van de typeoefeningen. Lees ook onze handige studysheets eens na. Dit helpt je enorm opweg bij het maken van de oefeningen.

Oefenen, oefenen, oefenen!

Het accent ligt vooral op de oefeningen. We voorzien bij elk onderwerp voldoende oefeningen om de redeneerwijze en oplossingsstrategieën in te oefenen. Voor elke oefening zijn er tips en een oplossingsvideo beschikbaar.
Gemaakt met