Doktersinspe.be

Maak kennis met onze partners

Doktersinspe.be is verheugd om de samenwerking te kunnen aankondigen met bijlesbureau deLimiet, DVM Humaniora en dankt stad Aalst voor het vertrouwen en de zeer gewaardeerde ondersteuning!
Maak kennis met...

deLimiet

Het bijleskantoor deLimiet (met kantoren in Aalst, Gent en Oudenaarde) heeft een jarenlange ervaring met het aanbieden van individuele lessen en groepslessen ter voorbereiding van het toelatingsexamen.

deLimiet is overtuigd van onze meerwaarde en integreerde onze dienst daarom in hun fysieke groepslessen ter voorbereiding van het toelatingsexamen arts & tandarts.

Onze gebruikers die naast online begeleiding ook baat hebben bij fysieke bijlessen, verwijzen we daarom graag door naar onze partner die met veel zorg verschillende fysieke lestrajecten inricht. Ontdek meer op hun website.
Snuif de sfeer op

Enkele sfeerbeelden tijdens de groepstrajecten georganiseerd in Aalst en Gent.
Maak kennis met...

DVM Humaniora

DVM Humaniora biedt zijn laatstejaars studenten sinds jaar en dag een keuzevak aan om hen helemaal voor te bereiden op toelatingsexamens en olympiades.

DVM Humaniora biedt deze leerlingen sinds kort een account aan op ons platform en integreerde het platform in de lessen. Niet alleen kunnen de leerlingen tijdens deze lessen nu meer gericht focussen op de onderdelen waar ze problemen mee hebben, ook kunnen ze naast de les een heel jaar door blijven oefenen.
"Al onze leerlingen zijn laaiend positief over het platform en geven aan nieuwe inzichten te hebben verworven in de leerstof. We zijn zeer tevreden over de samenwerking met Doktersinspe.be"
I. Bockstael - Directeur DVM
"Het platform vormt een goede ruggengraat voor de lessen. Ook bevat de blog veel interessante artikels over onder meer giscorrectie en scoreoptimalisatie om te bespreken tijdens de les"
T. Vinck - LeERKRACHT DVM
Maak kennis met...

Stad Aalst

Ons e-learning platform was nog maar goed en wel online maar genoot direct al het vertrouwen van en de ondersteuning door stad Aalst.

Doktersinspe.be kon met zijn concept en aanpak een expertenpanel overtuigen en sleepte een financiële ondersteuning in de wacht! Deze toelage investeren we om onze dienstverlening te blijven verbeteren en uitbreiden.

Kies net als onze partners voor

#kwaliteit | #topuitleg | #de beste voorbereiding

Join us today

Join us today

Join us today

Join us today

Join us today

Join us today

Join us today

Wacht niet langer!

Vertrouw net zoals onze partners op onze begeleiding. Schrijf je vandaag nog in voor ons ALL-IN pakket en start met oefenen.
Gemaakt met