De ultieme voorbereiding voor het toelatingsexamen diergeneeskunde

Droom je er van om dierenarts te worden? Laat dan niets aan het toeval over en verzilver jouw plaatsje met Doktersinspe.be

Een ingangsexamen voor diergeneeskunde

Vanaf academiejaar 2023-2024 wordt ook voor de opleiding diergeneeskunde een toelatingsexamen ingevoerd. Net zoals het toelatingsexamen Arts & Tandarts wordt dit examen ook een vergelijkend examen. Dat wilt zeggen dat enkel de best scorende studenten zullen worden toegelaten tot de opleiding. Concreet zullen voor het academiejaar 2023-2024 alleen de 240 beste kandidaten mogen starten.

Maar geen paniek! Gelukkig staat het platform Doktersinspe.be ook klaar voor alle (dieren)dokters in spe!

Beste voorbereiding toelatingsproef diergeneeskunde

Doktersinspe.be is de ideale partner in je voorbereiding voor het toelatingsexamen diergeneeskunde met tal van korte theoretische video’s en een volledige stap-voor-stap uitwerking van honderden voormalige examenvragen. Allemaal beschikbaar in videovorm zodat elke tussenstap en gedachtegang eenvoudig te volgen is. Op die manier krijg je uitleg op het niveau van privélessen en maximaliseer je jouw slaagkans!

Oefen interactief voor het toelatingsexamen. Wij sorteerden de voormalige vragen al voor jou per vak en per onderwerp om de leerstof zo efficiënt mogelijk te verwerken.

Topuitleg

Vele video's met een opfrissing van alle theorie, concepten en formules. Centraal staan ook de klassieke valkuilen en aandachtspunten. Naast de video's stellen we ook handige studysheets ter beschikking om de leerstof te memoriseren.

600+ Oefeningen

Honderden representatieve en interactieve oefeningen. Wij maakten een selectie om jou zo goed mogelijk voor te bereiden op de vereiste kennis en competenties die getoetst worden op het examen.

Oplossingen

Elke oefening is voorzien van tips en van een volledige stap-voor-stap oplossingsvideo. Geen enkele stap wordt verzwegen zodat jij elke oefening voor de volle 100% begrijpt!

Ondersteuning

We blijven je ondersteunen. Stel je vragen op ons vragenforum of live tijdens de tweewekelijkse Q&A-contactmomenten via zoom. De Q&A-contactmomenten zijn exclusief voor de ALL-IN leden.

Hoe we ons onderscheiden

Wij spaarden kosten noch moeite om onze gebruikers de best mogelijke voorbereiding aan te bieden voor het ingangsexamen!

Uitgestippeld traject

Doktersinspe.be onderscheidt zich door per onderwerp alle nodige theorie/oefeningen/tips en oplossingen aan te reiken zodat onderwerp per onderwerp en vak per vak grondig kunnen worden ingeoefend. We stippelden een traject uit om jou zo goed mogelijk voor te bereiden op de vereiste kennis en competenties die getoetst worden op het examen.

Kwalitatief

De teamleden van doktersinspe.be beschikken naast een uitstekende vakkennis ook over de nodige pedagogische vaardigheden om de leerstof duidelijk en inzichtelijk over te brengen.
De leerstof wordt aangeboden in videoformaat én in neergeschreven studysheets. Zo kan de gebruiker de leerstof ook rustig nalezen en memoriseren.

Aangename ervaring

Al onze video's werden voor een bord opgenomen. Dit is voor de gebruiker niet alleen een veel persoonlijkere en aangenamere ervaring dan bv. een slideshow/ppt met verbale uitleg. Een groot deel van de informatie wordt immers niet alleen verbaal maar ook door de mimiek en handelingen van de lesgever overgedragen.

Didactische aanpak

Elke oefening wordt voorzien van tips. Doormiddel van kritische vragen brengen we gebruikers weer op het juiste spoor wanneer ze vastlopen in een oefening. Een bewezen didactische aanpak!

Stap-voor-stap oplossingen

Bij ons vind je geen numerieke oplossingen of verzwegen tussenstappen! Elke oefening wordt stap-voor-stap uitgewerkt in videoformaat! Er wordt telkens opnieuw de link gelegd met de theorie. Het hoe en het waarom van elke stap worden verduidelijkt!

Ondersteuning

We blijven je het hele traject lang ondersteunen en motiveren met ons vragenforum en tweewekelijkse live Q&A-sessies.

Leer van een team

#ingenieurs | #ervaren lesgevers | #vakspecialisten | #motivators | #coaches

Olav
Lesgever
& Oprichter

-Burgerlijk ingenieur-
Begeleidt al meer dan 7 jaar met succes studenten voor het toelatingsexamen
Justine
Verantwoordelijke studysheets

-Burgerlijk ingenieur-
Uitmuntende vakkennis en didactische vaardigheden
Hakon
Verantwoordelijke cursusinhoud

-Burgerlijk ingenieur-
Jarenlange ervaring als bijlesgever voor secundair en hoger onderwijs

Steff
Verantwoordelijke leskwaliteit

-Burgerlijk ingenieur-
Kent alle tips en tricks en strategieën om je kansen te vergroten!

Wist je dat?

Wist je dat we bij de uitrol van het platform  nauw samenwerkten met een psycholoog en een pedagoog? Zo verzekeren we er ons van dat we invulling geven aan elk aspect van goed onderwijs.
Ga Vandaag nog

ALL-IN

Start met oefenen en maximaliseer je slaagkans met ons meest volledige pakket.
\Learnworlds\Codeneurons\Pages\ZoneRenderers\CourseCards

studysheets

oefeningen

oplossingsvideos


uur topuitleg
Write your awesome label here.

uitgestippeld voorbereidingstraject

We lichten alvast een tipje van de sluier op over wat je kan verwachten, over onze manier van werken en de meerwaarde die wij kunnen bieden. 
Twijfel niet langer

Laat je overtuigen door onze talloze tevreden gebruikers 

Write your awesome label here.
Yannick, Gunstig gerangschikt op het ingangsexamen geneeskunde
Write your awesome label here.
Caro, Gunstig gerangschikt op het ingangsexamen geneeskunde
in de krant

Getuigenis van een tevreden gebruiker

Dina was een van onze eerste gebruikers. Ontdek hieronder over welke aspecten van doktersinspe.be Dina zo enthousiast is:
  • Korte en gerichte theoretische filmpjes
  • De studysheets zijn een goede samenvatting van de essentie
  • Ideale hoeveelheid oefeningen per onderwerp
  • Handige tips bij de oefeningen
  • Je hebt een goed zicht op je vooruitgang

  • Zeer goede ondersteuning
  • De lesgever legt het enorm helder uit. Waren al mijn leraren op school ook maar zo goed.
  • Je wordt op het platform getriggerd om te blijven oefenen
Write your awesome label here.
Lees het interview van Dina in het Nieuwsblad online of op onze blog.
Ook Zij zijn overtuigd

Trotse partner van...

Bijlesbureau 'deLimiet' (met kantoren in Aalst, Gent en Oudenaarde) is overtuigd van onze meerwaarde en integreerde onze dienst daarom in hun fysieke groepslessen ter voorbereiding van het toelatingsexamen arts & tandarts. Ontdek hier meer over onze partner.

Wist je dat?

Wist je dat ook Stad Aalst overtuigd is van ons project en ons financieel ondersteunt? Lees er hier alles over.
BOEK EEN AFSPRAAK

Heb je nog vragen? 
Wil je graag een live demonstratie? 
Laat dan even je gegevens na

We nemen spoedig met jou contact op
Thank you!
Write your awesome label here.
Gemaakt met