De ultieme voorbereiding voor de toelatingsproef

Droom je er van om arts of tandarts te worden? Laat dan niets aan het toeval over en verzilver jouw plaatsje met Doktersinspe.be
Write your awesome label here.

Beste voorbereiding toelatingsproef geneeskunde

Doktersinspe.be is de ideale partner in je voorbereiding voor het toelatingsexamen geneeskunde met tal van korte theoretische video’s en een volledige stap-voor-stap uitwerking van honderden voormalige examenvragen. Allemaal beschikbaar in videovorm zodat elke tussenstap en gedachtegang eenvoudig te volgen is. Op die manier krijg je uitleg op het niveau van privélessen en maximaliseer je jouw slaagkans!

Topuitleg

Vele video's met een opfrissing van alle theorie, concepten en formules. Centraal staan ook de klassieke valkuilen en aandachtspunten. Naast de video's stellen we ook handige studysheets ter beschikking om de leerstof te memoriseren.

600+ Oefeningen

Honderden representatieve en interactieve oefeningen. Wij maakten een selectie om jou zo goed mogelijk voor te bereiden op de vereiste kennis en competenties die getoetst worden op het examen.

Oplossingen

Elke oefening is voorzien van tips en van een volledige stap-voor-stap oplossingsvideo. Geen enkele stap wordt verzwegen zodat jij elke oefening voor de volle 100% begrijpt!

Ondersteuning

We blijven je ondersteunen. Stel je vragen op ons vragenforum of live tijdens de tweewekelijkse Q&A-contactmomenten via zoom. De Q&A-contactmomenten zijn exclusief voor de ALL-IN leden.
Voor WIE?

Voor wie is Doktersinspe.be?

Herken je jezelf in onderstaande? Dan is Doktersinspe.be zeker iets voor jou!

 • Heb je moeite met een aantal onderdelen?
 • Lukken de oefeningen niet?
 • Zit je hopeloos achter op je planning?
 • Ben je het overzicht verloren?
 • Heb je door de lockdown onderdelen niet gezien op school?
 • Heb je niet de juiste vooropleiding gevolgd?

Met ons uitgestippeld voorbereidingstraject zit je in no time weer op het juiste spoor! Kortom we zijn er voor iedereen die zijn voorbereiding serieus neemt en wilt slagen op de toelatingsproef geneeskunde!

Hoe we ons onderscheiden

Studenten kunnen in hun voorbereiding voor het toelatingsexamen kiezen uit een hele waaier van hulpmiddelen (handboeken, YouTube filmpjes, privéles etc). Ontdek hieronder hoe ons e-learning platform met kop en schouders boven elk van deze alternatieven uitsteekt.

Handboeken

We trekken niet in twijfel dat dergelijke voorbereidingshandboeken voor sterke studenten kunnen volstaan als een soort van uitgebreid leerstofoverzicht. Echter hebben we in onze jarenlange ervaring als bijlesgevers gemerkt dat uitgeschreven theorie en oplossingen voor veel studenten niet volstaan We onderscheiden ons van dergelijke handboeken door in onze oplossingsvideo's élke stap en het waarom ervan toe te lichten.

YouTube

Er zijn een aantal YouTube kanalen te vinden waar de oefeningen van een specifieke jaargang worden opgelost. Het accent ligt hier echter niet op de achtergrond en het uitleggen van specifieke onderwerpen. Doktersinspe.be onderscheidt zich door per onderwerp alle nodige theorie/oefeningen/tips en oplossingen aan te reiken zodat onderwerp per onderwerp en vak per vak grondig kunnen worden ingeoefend.

Privéles

De teamleden van doktersinspe.be zijn ervaren lesgevers en hebben een jarenlange ervaring met het geven van dergelijk groepslessen en privélessen ter voorbereiding voor het ingangsexamen. We kunnen dus terecht beweren dat de kwaliteit van onze dienst minstens even goed is als die van privélessen of groepslessen maar voor een fractie van de prijs én met alle voordelen van een digitaal platform!

Leer van een team

#ingenieurs | #ervaren lesgevers | #vakspecialisten | #motivators | #coaches

Olav
Lesgever
& Oprichter

-Burgerlijk ingenieur-
Begeleidt al meer dan 7 jaar met succes studenten voor het toelatingsexamen
Justine
Verantwoordelijke studysheets

-Burgerlijk ingenieur-
Uitmuntende vakkennis en didactische vaardigheden
Hakon
Verantwoordelijke cursusinhoud

-Burgerlijk ingenieur-
Jarenlange ervaring als bijlesgever voor secundair en hoger onderwijs

Steff
Verantwoordelijke leskwaliteit

-Burgerlijk ingenieur-
Kent alle tips en tricks en strategieën om je kansen te vergroten!

Wist je dat?

Wist je dat we bij de uitrol van het platform  nauw samenwerkten met een psycholoog en een pedagoog? Zo verzekeren we er ons van dat we invulling geven aan elk aspect van goed onderwijs.
Ga vandaag nog

ALL-IN

Start met oefenen en maximaliseer je slaagkans met ons meest volledige pakket.

studysheets

oefeningen

oplossingsvideos


uur topuitleg
Het gebruik van ons platform leidt tot een dieper begrip van de leerstof en is de perfecte voorbereiding voor het ingangsexamen geneeskunde.
Olav Cornut 
Write your awesome label here.

uitgestippeld voorbereidingstraject

We lichten alvast een tipje van de sluier op over wat je kan verwachten, over onze manier van werken en de meerwaarde die wij kunnen bieden. 
Twijfel niet langer

Laat je overtuigen door onze talloze tevreden gebruikers 

TESTIMONIALS

Wat onze studenten zeggen  

      
Mijn dochter is enorm gebaat bij de duidelijke uitleg en de ondersteuning waar ze op kan rekenen bij doktersinspe. Haar vragen worden steeds snel beantwoord tijdens de Q&A sessies.
A. VANDEPUTTE
Ik oefende al meer dan 150u op het platform. Door het bekijken van de theoretische filmpjes, studysheets en het maken van de vele oefeningen, merk ik dat ik de leerstof echt beheers. Doktersinspe.be is een echte aanrader!
J. Mertens
Heel handig platform! Vroeger had ik moeite om het overzicht te bewaren maar met deze cursus kan ik op een heel gestructureerde manier de onderwerpen inoefenen.
E. Keppens
in de krant

Getuigenis van een tevreden gebruiker

Dina was een van onze eerste gebruikers. Ontdek hieronder over welke aspecten van doktersinspe.be Dina zo enthousiast is:
 • Korte en gerichte theoretische filmpjes
 • De studysheets zijn een goede samenvatting van de essentie
 • Ideale hoeveelheid oefeningen per onderwerp
 • Handige tips bij de oefeningen
 • Je hebt een goed zicht op je vooruitgang

 • Zeer goede ondersteuning
 • De lesgever legt het enorm helder uit. Waren al mijn leraren op school ook maar zo goed.
 • Je wordt op het platform getriggerd om te blijven oefenen
Write your awesome label here.
Lees het interview van Dina in het Nieuwsblad online of op onze blog.
Ook Zij zijn overtuigd

Trotse partner van...

Bijlesbureau 'deLimiet' (met kantoren in Aalst, Gent en Oudenaarde) is overtuigd van onze meerwaarde en integreerde onze dienst daarom in hun fysieke groepslessen ter voorbereiding van het toelatingsexamen arts & tandarts. Ontdek hier meer over onze partner.

Wist je dat?

Wist je dat ook Stad Aalst overtuigd is van ons project en ons financieel ondersteunt? Lees er hier alles over.
BOEK EEN AFSPRAAK

Heb je nog vragen? 
Wil je graag een live demonstratie? 
Laat dan even je gegevens na

We nemen spoedig met jou contact op
Thank you!
Write your awesome label here.
Gemaakt met