Voordelen e-learning

Het team van doktersinspe.be heeft een jarenlange ervaring met het geven van groepslessen en privélessen ter voorbereiding voor het toelatingsexamen geneeskunde. De inhoud en manier van lesgeven op ons digitaal platform is identiek en minstens even kwaliteitsvol als tijdens deze fysieke lessen. We bieden de privéles-ervaring maar dan met alle voordelen van een digitaal platform. Enkele van deze voordelen zijn:

#1 Op eigen tempo

Je kan een heel schooljaar lang, 24/24 en 7/7, op ons platform terecht om op eigen tempo te oefenen wanneer het jou het best uitkomt.

#2 Herbekijk de leerstof

In tegenstelling tot fysieke lessen kan je gewoon alle inhoud zoveel als nodig herbekijken. Dit is ook bijzonder handig als je later in het studietraject bepaalde onderdelen nog eens wilt opfrissen.

#3 Efficiënt tijdsgebruik

In groepslessen wordt alle leerstof behandeld. Ook de leerstof die je al beheerst. Op ons e-learning platform kan je je tijd efficiënt besteden en focussen op de onderwerpen waar je moeite mee hebt.

#4 Betaalbaar

In het bijlescircuit betaal je al gauw tussen de 38 à 60 EUR per uur. Door het aanbieden van de bijlessen in digitale vorm, zijn we er in geslaagd om een betaalbaar maar minstens even kwaliteitsvol alternatief aan te bieden voor privélessen of groepslessen. Op het platform is er meer dan 30u videomateriaal beschikbaar. De kostprijs van onze e-learning is daarmee slechts een fractie van wat in het reguliere bijlescircuit gangbaar is.

#5 Vooruitgang

Bekijk je vooruitgang. Het platform houdt bij welke oefeningen je al gemaakt hebt en welke video's je reeds bekeek. Je geboekte vooruitgang is eenvoudig te raadplegen.
Gemaakt met